Optiek Léon

Indoor of computerglazen


Het perfecte brillenglas voor de middellange- en korte afstanden

Het gebruik van de computer is een vast onderdeel van ons leven geworden, thuis en op het werk. Hiermee is de behoefte aan het verleggen van grenzen en aan perfectie gegroeid. Kritische consumenten eisen dan ook maximale ondersteuning in de breedte, op de korte én middellange afstand.

Zoals de naam al aangeeft is dit type brillenglazen ontworpen voor alle zgn. 'indoor' activiteiten zoals kantoor-, computer- en leeswerk. Dit type brillenglas garandeert een scherp en vertekeningsvrij beeld en voorkomt vermoeidheid en irritaties aan uw ogen. De indoor range biedt dus duidelijke voordelen bij het kantoorwerk omdat juist hier het belang van goed zien op de middellange- en korte afstanden voor veel rust kan zorgen.

Optiek Léon speelt hiermee in op de steeds belangrijker wordende ARBO-regelgeving. En
terecht, want maar liefst 70% van alle werknemers in kantoor- en andere binnensituaties heeft nek- en hoofdpijnklachten.

Naast een optimaal brillenglas is ook de werkhouding van groot belang om klachten te voorkomen. Het optimale indoorglas houdt rekening met uw correcte werkhouding en de werkafstanden die voor u van belang zijn. Indoor brillenglazen zijn beschikbaar in de volgende ontwerpen.

Hoyalux iD WorkStyle V+

Hoyalux iD WorkStyle V+ is een geavanceerd indoor brillenglas voor kantoorwerk of precisietaken, met optimaal diepte en breedte zicht op nabij en tussenaftand. Er zijn drie ontwerpvarianten, elk afgestemd een specifieke kijkafstand.

De voordelen van Hoyalux iD WorkStyle V+:

Het meest geavanceerde indoorglas;
Perfecte interactie tussen variabele afstanden;
Ontspannen zicht op de korten en middellange afstand;
Optimaal contrast, ook bij slechte lichtomstandigheden;
Uitermate geschikt voor kantoor- en computerwerk, architecten, tandartsen, ontwerpers, enz.

Lecture B TrueForm

Deze glazen zijn een goede keus voor computer- en beeldschermwerk door het extra brede en flexibele deel voor het scherp zien van het computerscherm en het toestenbord.  De asymetrische opbouw zorgt altijd voor een ontspannen samenwerking tussen de beide ogen. Het vertekeningsvrije leesopppervlak en het leescomfort in de breedte overtreft een standaard leesglas.