Assortiment

Leer het assortiment van dichtbij kennen! Stap eens binnen in onze winkel, of krijg
vast een eerste indruk op onze website. Hier vertellen we meer over de merken die we voeren en over destijl die je kunt verwachten van Optiek Léon.

Monturen

Een montuur maakt je gezicht compleet! Wij hebben een ruime selectie, omdat we een brede doelgroep bedienen. Ook voor mooie kinderbrillen en zonnebrillen kunt u bij Optiek Léon terecht. Wij hebben oog voor kwaliteit, een goed montuur is mooi maar ook robuust, technisch moet alles kloppen. Wat we daarnaast ook belangrijk vinden: wij verkopen geen montuur twee keer. Uw bril is uniek!

Glazen

Glazen maken het verschil! Goede brillenglazen zorgen ervoor dat u als brildrager het best mogelijke zicht heeft, dat maakt ons vak zo mooi. We werken veel met de glazen van het Nederlandse merk Hoya, zij leveren een kwaliteit en serviceniveau waar wij achter staan. Daarnaast gebruiken we voor speciale zichtoplossingen de curve-glazen van Shamir.

Lenzen

Draagt u lenzen? Ook dan kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van Optiek Léon. Wij zijn niet alleen opticien, wij zijn ook contactlensspecialist. Lenzen zijn een product dat aandacht en deskundigheid vereist. Bij ons zijn uw contactlenzen in goede handen.

Oogmeting

Onze kracht is uw sterkte – die meten wij heel precies! Optiek Léon maakt werk van uw oogmeting, we nemen daar graag de tijd voor. Wij werken met de pasbril, waardoor we uw sterkte goed in beeld krijgen. Maak een afspraak bij Optiek Léon, dan merkt u het verschil vanzelf!