Glazen

Voor elke correctie een oplossing

Glazen

Het belangrijkste van de bril zijn de glazen, dat spreekt voor zich. In het Engels is daarover ook geen twijfel mogelijk, daar heet de bril glasses. Maar welke glazen maken uw bril perfect? Optiek Léon zorgt niet alleen voor de juiste sterkte en het mooiste montuur, maar ook voor glazen die het best aansluiten onze ideeën over kwaliteit en service. Op deze pagina stellen we de glasproducenten waarmee wij samenwerken aan u voor.

Hoya

Veelal werken we bij Optiek León met de glazen van Hoya: degelijk, doordacht én dichtbij, want Hoya komt van origine uit Amsterdam. Dat betekent ook dat de lijnen kort zijn, we kunnen vertrouwen op snelle service en zijn bekend met al Hoya’s producten en specialisaties. Laten we eerlijk zijn: Optiek Léon is bepaald niet de enige opticien die met Hoya werkt, ze worden niet alleen door ons, maar ook door vele vakgenoten gezien als de beste in de branche.

Shamir

Shamir is gespecialiseerd in curve-glazen, dus glazen met een zichtbare kromming of buiging. Curveglazen worden veel gebruikt in sportbrillen en veiligheidsbrillen, waar de vorm van het montuur ook eisen stelt aan het glas. Shamir is wereldwijd actief en heeft zich door z’n specialisme kunnen bewijzen als een vaste waarde. Zo is dat ook bij Optiek Léon!

Voor Optiek Léon is het prettig om met deze vaste partners te werken. We vertrouwen op hun service en weten welke kwaliteit ze bieden. Natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden, daar vertellen we graag meer over!

In onze winkel in Anna Paulowna praten we met u verder over de beste glazen voor uw ogen, over de perfecte afwerking en de beste coating. Verder adviseren we u over het onderhoud van de glazen en het gebruik van Glasklar brillenspray. Ook leveren we bij iedere bril een poetsdoek die krassen voorkomt. Optiek Léon let op ieder detail!