Over ons

Al meer dan dertig jaar zorgt Optiek Léon voor de beste
brillen en lenzen in Anna Paulowna.

Over ons

Optiek Léon is het vertrouwde adres voor brillen, lenzen en alles wat daar bij hoort. Midden in Anna Paulowna zorgen wij in onze winkel voor uw ogen. We doen oogmetingen, geven advies en helpen u bij het uitzoeken van een prachtig montuur uit onze ruime collectie. Op onze website leest u meer over onze service, over de monturen die wij in huis hebben en over ons vak, waar we zo trots op zijn.

Wie zijn wij?

Optiek Léon werkt met een vast team: Sonja, Tineke, Bart en Léon. Léon en Tineke zijn de oprichters van de winkel, zoon Bart is de volgende generatie: een echt familiebedrijf dus. Sonja adviseert u als geen ander bij het kiezen van een mooi montuur. Samen hebben we alles in huis wat uw ogen nodig hebben.

Geschiedenis van Optiek Léon

Met een beetje goede wil – en aan goede wil is bij ons geen gebrek – zouden we kunnen stellen dat Optiek Léon al drie generaties meegaat. Het idee om een eigen zaak te beginnen kwam namelijk uit de (brillen-)koker van de opa van Bart, de vader van Léon, zelf kapper in ’t Zand. Het was vervolgens aan Léon om te bewijzen dat dat ook echt een goed idee was.

In 1988 opende de winkel aan de Molenvaart. Een plek met een mooi uitzicht, maar toch niet genoeg ruimte, want al gauw groeide de eerste en enige optiekzaak van Anna Paulowna uit zijn jasje. In 1999 verhuisden we daarom naar onze huidige winkel in winkelcentrum Molensluis.

Op dit adres is onze zaak uitgegroeid tot een vaste waarde in Anna Paulowna en omstreken. Onze klanten komen niet alleen uit „de Polder”, maar ook van Wieringen en uit dorpen in de omgeving. We liggen mooi centraal tussen Schagen en Den Helder en bedienen daardoor een uitgestrekte regio. Wat dat betreft zijn wij bij Optiek Léon dus verziend!

Werkwijze

Aandacht, tijd, service: daarvan hebben wij ons handelsmerk gemaakt. Want uw ogen verdienen aandacht, een goede meting heeft tijd nodig, en met vriendelijke service bereik je meer. Onze aanpak is nuchter en wetenschappelijk, dat past bij wie wij zijn en zeker ook bij onze thuisbasis Anna Paulowna. Onze liefde voor bijzondere brillen spreekt ook uit onze collectie monturen. Op deze website leest u meer over onze merken – en anders komt u maar eens langs om een blik te werpen!

Wij heten u graag van harte welkom!

Sluisplein 18
1761 BT Anna Paulowna


Tel: 0223 – 533027

Maandag: 13:00 – 17:30
Dinsdag: 9.00 – 17.30
Woensdag: 9.00 – 17.30
Donderdag: 9.00 – 17.30
Vrijdag: 9.00 – 17.30
Zaterdag: 9.00 – 16.00
Zondag: Gesloten

Optiek Léon komt op afspraak ook bij u thuis.

Aanwezigheid Audicien Engel Hoorservice:
Elke donderdag van 13.00 tot 17.00.(op afspraak)

Afspraak Maken