Merken

Mooie monturen bij Optiek Léon: dit zijn onze merken

De merken waarmee wij werken stellen we op onze website kort aan u voor. Wilt u er meer over weten? We vertellen graag meer in onze winkel. Dan kunnen we u ook laten zien wat we op dit moment in huis hebben en u adviseren over het montuur dat het beste bij u past. Optiek Léon legt graag de nadruk op de gouden combinatie van hoge kwaliteit en comfort aan de ene kant, en aansprekend design aan de andere kant.

Bril & mode

Optiek Léon houdt van keuzevrijheid! We hebben een heel diverse collectie, met als uitgangspunt dat er voor elk wat wils in huis moet zijn. Niet veel van hetzelfde, meer steeds wat anders. Anna Paulowna is een dorp waar we elkaar via via allemaal wel kennen, dan is het saai als iedereen dezelfde bril draagt… Bij ons is daarom iedere bril uniek, we verkopen geen enkel montuur twee keer.

Bij de merken die we voeren hebben we ook gelet op zaken als klantenservice, we vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen rekenen op goede garantie en op een vlotte afhandeling van eventuele problemen. Met de vertegenwoordigers van de verschillende merken bekijken we welke monturen passen in onze winkel en onze ideeën over brillenmode. Het resultaat is een assortiment waar we trots op zijn!