Vingino

Vingino

Vingino is bij veel ouders wel bekend als merk voor kinderkleding. Niet alleen kinderkleding, ook kinderbrillen worden onder deze sterke merknaam uitgebracht. Vingino is Nederlands en werkt dus ook met „Dutch design”. Bij Optiek Léon kunt u de mooiste modellen komen bekijken. Ook kunt u bij ons de lievelingsbril van uw kind op zicht bestellen.

Vingino voor klein en groot

De brillen van Vingino zijn speciaal ontworpen voor jonge brildragers, van kinderen tot tieners. Niet alleen in de pasvorm, ook in het design is daar rekening mee gehouden. De brillen zijn ontwikkeld door More Eyewear in samenwerking met het kindermodemerk Vingino en die samenwerking is zichtbaar. Zo komt in sommige modellen de spijkerstof van de bekende Vingino Jeans weer terug. Dat is meteen ook een mooie ode aan designstad Amsterdam, internationaal vermaard om de modieuze jeans.

Vingino is Nederlands en dat zijn deze brillen dus ook. Het verhaal van Vingino is misschien wel bekend: profvoetballer Bennie Dekker (o.m. NEC, AZ) begon na zijn voetbalcarrière een winkel met kinderkleding en daaruit groeide het merk Vingino, dat hij noemde naar zijn zoon Vince Gino. De stijl is stoer en speels, geschikt voor een breed publiek. De brillen van Vingino zijn natuurlijk perfect te combineren met de kinderkleding en spijkerbroeken van Vingino.

Vingino bij Optiek Léon

Bij Optiek Léon vinden we het belangrijk dat er voor iedereen wat te kiezen valt, dus ook voor onze jongste klanten. Je bent nooit te oud om brillenliefhebber te worden, maar zeker weten ook nooit te jong! Op onze website lees je meer over kinderbrillen en over wat wij voor jonge brildragers kunnen betekenen. Kom eens langs en bekijk de collectie…