Zonnebrillen

Zonnebrillen

Als opticiens houden wij van brillen, maar ook van ogen en uw ogen verdienen bescherming. Professionele zonnebrillen zorgen ervoor dat uw ogen niet worden beschadigd door scherp zonlicht. Een zonnebril op sterkte – de vakman regelt het voor u. Daarnaast hebben we bij Optiek Léon natuurlijk gewoon de mooiste ontwerpen in huis, van prachtmerken als Etnia Barcelona, Esprit, Vingino en natuurlijk Ray-Ban. Zonnebrillen waar jong en oud voor naar onze winkel komen!

Merkzonnebrillen

Als opticien volgen we de brillenmode op de voet. Daarbij kijken we natuurlijk naar alle monturen, maar zonnebrillen zijn toch iets bijzonders, omdat we merken dat onze klanten ook echt gericht vragen naar onze merkzonnebrillen. Iedereen kent Ray-Ban, maar ook de designs van Etnia Barcelona hebben een vaste schare liefhebbers en met Esprit en Vingino daar nog bij hebben we een compleet assortiment merkzonnebrillen in huis, waar mensen uit heel de regio op af komen.

Bent u benieuwd naar het verhaal achter onze merken? We vertellen er meer over op onze site. Verder kunnen we in onze winkel al uw vragen beantwoorden.

Zonnebrillen op sterkte

Een goede zonnebril dragen we niet alleen als mode-item, maar ook om onze ogen te beschermen, bijvoorbeeld als we bij het autorijden te maken krijgen met laaghangende zon. Zomer en winter, warm en koud: goed zien is altijd belangrijk en daarom is het zinvol om aandacht te besteden aan een zonnebril op sterkte.

Optiek Léon verzorgt een professionele oogmeting, bekijkt met u samen hoe we uw zicht kunnen verbeteren en helpt u bij het kiezen van een mooie zonnebril op sterkte. We adviseren u ook over de juiste kleur van het glas en maken meer mogelijk met speciale filters.

Een andere oplossing voor zonbescherming met uw eigen sterkte is een overzetzonnebril, die u over uw gewone bril draagt. We laten u in onze winkel graag zien hoe dit er in de praktijk uitziet. Het is voor veel mensen een uitkomst, die meer comfort oplevert dan de bekende zonneclipjes. Uiteraard hebben wij die vertrouwde clipjes ook nog gewoon voor u in huis.

Zonnebril bij de vakopticien

Zonnebrillen zijn op verrassend veel plaatsen te koop, maar onze klanten kiezen nog steeds voor de kennis en kunde van de vakopticien. Een zonnebril is dan ook meer dan alleen maar mooi, goed glas beschermt uw ogen en een goede sterkte beschermt ú! We laten u graag zien hoe we met onze service echt het verschil kunnen maken. Denk daarbij ook aan het goed afstellen van de bril, aan goed glasadvies en aan eventuele reparaties. Wij gaan daar niet licht over!