Audicien

Audicien in de winkel | Optiek Léon helpt u horen

Donderdag is orendag bij Optiek Léon. De hele week helpen we u natuurlijk met al uw vragen over brillen en lenzen, maar op donderdagmiddag kunt u bij de opticien van Anna Paulowna ook terecht voor een audicien. Voor vragen over uw gehoorapparaat of voor een uitgebreider gesprek en onderzoek bent u dan van harte welkom in onze winkel. Uiteraard maakt het daarbij geen enkel verschil of u al klant van ons bent.

Onze audicien is Engel Hoorservice. De audicien van Optiek Léon is dus een ‘shop-in-shop’ voor gehoorapparaten en meer. En dat dus op alle donderdagen. Op die manier leveren we extra service, behalve voor oogzorg gaat u ook voor oorzorg naar onze winkel in Anna Paulowna. De gecertificeerde audicien van Engel Hoorservice verricht zorgvuldige triage. Zo wordt duidelijk hoe we uw gehoor kunnen verbeteren.

De audicien van Engel Hoorservice is op donderdagen vanaf 13:00 in Anna Paulowna. Een afspraak kunt u maken via Optiek Léon. Die afspraken worden ingepland tussen 13:00 en 16:00. Daarna is er een inloopspreekuur, van 16:00 tot 17:00. Dan bent u welkom om korte vragen te stellen. Ook kan de audicien in dit uur kleine reparaties aan uw gehoorapparaat verrichten. Een afspraak is daarvoor niet nodig.

Meer weten? Meer vragen? Neem contact op met Optiek Léon of plan een afspraak in.