Monturen

Monturen

Wie naar de opticien gaat, wil niet alleen goed kijken, maar er ook goed uitzien. Daarom besteden wij bij Optiek Léon veel aandacht aan het uitzoeken van een passend montuur. Met welke bril spreekt uw gezicht? Welk montuur past bij uw stijl? Het hoort bij het vak van de opticien dat we daar een scherpe „kijk” op hebben: we kunnen goed inschatten hoe de monturen uitpakken en wij kunnen daar ook een heldere uitleg bij geven. Optiek Léon zorgt dat het goed zit.

Monturen uitzoeken

Als we naar de opticien gaan, denken we vaak aan de oogmeting die gaat komen, aan de vragen die daarbij horen en aan de diagnose achteraf, de sterkte: niet altijd goed nieuws. Maar het uitzoeken van een montuur is minstens zo belangrijk en daarvan is de uitkomst altijd positief, namelijk een pracht van een bril waar u met plezier mee rondkijkt – en bekeken wordt! Optiek Léon maakt werk van service, ook als het om de monturen gaat.

Het uitzoeken van een geschikt montuur kan heel snel gaan. U ziet het montuur en bent direct overtuigd – dat is natuurlijk altijd mooi. Maar vaak vloeit er toch heel wat water door de Molenvaart voor we samen het perfecte montuur in handen hebben. Wij zorgen ervoor dat u alle gelegenheid krijgt om verschillende monturen en verschillende kleurstellingen te bekijken. We kunnen daarbij al uw vragen over het montuur van uw voorkeur beantwoorden. Verder zorgen we er voor dat het montuur perfect wordt afgesteld.

Monturen en gezichten

Wij hebben veel monturen op voorraad, maar nog meer gezichten in Anna Paulowna en omgeving. „Met een ovaal gezicht kan alles,” horen we wel zeggen, en: „bij een rond gezicht past een bril met strakke lijnen.” Wie bij ons een montuur uit komt zoeken heeft zulke zinnen misschien al wel gelezen in een tijdschrift of online. Opticiens maken tijdens hun opleiding kennis met al deze wetmatigheden, maar we weten als geen ander dat dit maar grove vuistregels zijn. Bij het uitzoeken van monturen vertrouwen wij vooral op onze eigen ervaring. Soms helpt het enorm als de opticien daarbij ook gewoon eerlijk tegen u is: „het is een mooi montuur, maar het maakt u streng.” Zo komen we uiteindelijk uit op een montuur dat écht jaren meegaat,
dat écht bij u past.

Monturen bij de vakman

Optiek Léon weet van het glas en de rand. Wij helpen u niet alleen bij het vinden van het beste montuur voor u, we zorgen er ook voor dat de geslepen glazen en het montuur sámen een echte bril worden. Voor de volledige technische afwerking kunt u op ons vakmanschap vertrouwen. Ook voor reparaties kunt u altijd bij ons aankloppen. Wees welkom in onze winkel in Anna Paulowna!