Ray-Ban

Ray-Ban

Ray-Ban kent iedereen. Als het over zonnebrillen gaat, zal het als vanzelf ook over Ray-Ban gaat, zo bekend en gewaardeerd is dit merk. Optiek Léon is het dan ook aan z’n stand verplicht om de mooiste en uitzonderlijkste zonnebrillen van Ray-Ban op te nemen in de collectie!

Ray-Ban zonnebrillen

Ray-Ban is voor veel mensen het eerste brillenmerk waarvan ze de naam leren kennen. Met z’n nadruk op stijl en merkbeleving wist Ray-Ban de brillenwereld voorgoed te veranderen. De bekendheid van Ray-Ban heeft ook voor andere kwaliteitsmerken het pad geëffend om bij een groter publiek bekend en geliefd te worden. Ray-Ban staat voor stijl, luxe en comfort. Nog steeds is Ray-Ban een belangrijke basis, deze brillen horen er echt bij en we laten u dan ook graag kennismaken met de nieuwste modellen en uitvoeringen van Ray-Ban zonnebrillen.

Ray-Ban bij Optiek Léon

Bij Optiek Léon vinden we het belangrijk om een brede collectie te voeren, met zowel kleine merken die alleen bij een beperkte groep liefhebbers bekend zijn, als grote merken als Ray-Ban. Zo bedienen we heel Anna Paulowna en dat is precies onze bedoeling. We zoeken modellen uit waarmee we ons onderscheiden, want een merkzonnebril verdient het om te worden opgemerkt. Met Ray-Ban heeft u een zonnebril om mee te stralen!