Etnia Barcelona

Etnia Barcelona

Als opticiens zeggen we vaak „Etnia”, maar de volledige naam van dit merk luidt Etnia Barcelona en als we dat horen, wandelen we bij wijze van spreken al op de Ramblas. Cultuur, zon, levenslust. De brillen van Etnia Barcelona brengen de kleur, uitbundigheid en kunstzinnigheid van de Catalaanse hoofdstad naar uw ogen!

Design van Etnia Barcelona

De designs van Etnia Barcelona overtuigen in één oogopslag, het zijn sterke ontwerpen, even simpel als geraffineerd. Ze spreken een breed publiek aan, terwijl het toch vaak om best uitgesproken monturen gaat. Daaruit blijkt al hoe knap deze brillen ontworpen zijn. Tel daar het grote draagcomfort en de kwalitatieve afwerking nog bij op en je hebt een montuur dat z’n prijs dubbel en dwars waard is.

Voor Etnia Barcelona is hun thuisbasis een echte inspiratiebron. Barcelona speelt altijd op een bepaalde manier een rol in de collecties. Typerend is dat Etnia Barcelona in zijn presentaties inspeelt op de actualiteit en dus ook direct een spel speelt met de laatste modetrends. Overal is schoonheid en de brillen van Etnia Barcelona laten u dat graag zien.

Etnia Barcelona bij Optiek Léon

De brillen van Etnia Barcelona hebben hun vaste plek in onze winkel in Anna Paulowna. Wandelt u vooral eens binnen om wat Catalaanse cultuur te snuiven en te zien of deze brillen ook bij u passen. We adviseren u graag bij het kiezen van het perfecte montuur, dat past bij uw gezicht maar zeker ook bij uw kledingstijl en bij wat u uit wilt stralen. Etnia Barcelona is ook wat dat
betreft een prachtmerk om mee te werken.