Charmant

Charmant

Licht en toch eigenzinnig, sterk en toch fijn: Charmant combineert de vele goede eigenschappen van Japans titanium. In Japan ligt ook de bakermat van Charmant, een merk dat inmiddels wereldwijd actief is. Bij Optiek Léon vindt u hun nieuwste en bijzonderste monturen.

Charmant: Titanium uit Japan

Titanium spreekt tot de verbeelding, omdat het licht en oersterk tegelijk is, wat op het eerste oog een tegenstelling is, maar een krachtige eenheid wordt in titanium. Het materiaal is daarom heel geschikt voor monturen, die moeten tegen een stootje kunnen, maar tegelijk wel aangenaam licht en comfortabel zijn. De monturen van Charmant voldoen aan die eisen.

In die harmonie van ogenschijnlijke tegenstellingen klinkt al iets van de Japanse filosofie terug, maar Japan is ook op andere manieren het titaniumland bij uitstek. Niet alleen heeft het land een grote titaniumverwerkende industrie, de Japanse ambachtelijke metaalbewerking, een traditie die gaat van Samoerai-zwaarden tot sieraden. Brilmonturen horen daar, zo laat Charmant zien, zeker bij!

Charmant bij Optiek Léon

De lichte monturen met hun overtuigende, elegante design zijn van Charmant een prachtige aanvulling op de collectie van Optiek Léon. Bent u benieuwd naar het draagcomfort en de stijl van Charmant? Kom deze monturen dan bekijken en passen in de winkel van Optiek Léon!