Minamoto

Minamoto

Dat Minamoto een Japans woord is, dat ziet u misschien al aan de structuur van het woord: medeklinker-klinker-medeklinker-klinker, dat is typisch voor het Japans. En eigenlijk is het ook typisch voor Minamoto: helder, simpel en open. Minamoto betekent „oorsprong” en de ontwerpers van de Minamoto-brillen streven er dan ook naar terug naar de basis te gaan met originele, krachtige ontwerpen.

 

Minamoto & de essentie

Oorsprong, originaliteit, essentie: de vertaling van het woord minamoto is natuurlijk niet heel precies, het kan meerdere kanten op en dat zijn meteen de richtingen die de ontwerpers van Minamoto verkennen. Je kunt dus rekenen op originele brillen, verrassend en „anders”, maar tegelijk niet frivool of overdreven. Minamoto gaat uit van de essentie, van krachtige vormen die de basis zijn van een afgewogen ontwerp.

 

Minamoto bij Optiek Léon

Originaliteit tot in de essentie, dat past ons wel! Bij Optiek Léon is iedere bril uniek, dus als u bij ons winkelt, gaat u altijd de deur uit met een bril die niemand anders in Anna Paulowna en omgeving ook heeft. Daar hoort tegelijk de zekerheid bij, dat aan de essentis is gedacht: uw bril zit technisch goed in elkaar en door onze precieze manier van oogmeten, ziet u er goed mee. Uw comfort, dat is de oorsprong van ons vak!