Monkeyglasses

Monkeyglasses

Duurzaamheid is een belangrijk thema, ook onder brildragers. Het Deense merk Monkeyglasses maakt werk van duurzaamheid en laat daarmee zien wat er allemaal anders kan – en moet. Bij Optiek Léon laten we u graag de prachtige designs zien waarmee Monkeyglasses een betere wereld probeert te veroveren.

Monkeyglasses: noordelijk, werelds, duurzaam

De brillen van Monkeyglasses hebben een strakke, frisse stijl. Het zijn monturen die met zorg en oog voor detail ontworpen zijn. Modeliefhebbers herkennen er de Scandinavische vormgeving in, die ook wel nordic genoemd wordt: nuchter en krachtig, mooi maar zakelijk. Met hun stijlgevoel wisten Mai-Britt en Morten Seaton, de mensen achter Monkeyglasses, al vroeg de modewereld te veroveren. Maar behalve mooi moet een montuur van Monkeyglasses ook duurzaam zijn en dat maakt deze brillen pas echt onderscheidend.

Monkeyglasses werkt om te beginnen met duurzame materialen die geen grote voetafdruk achterlaten, zorgt er vervolgens voor dat hun monturen lang meegaan en zelfs een tweede leven kunnen krijgen in ontwikkelingslanden, en hebben ze zo ontworpen dat ze als ze worden weggegooid kunnen worden opgenomen in de natuur. Zo gaat Monkeyglasses verspilling tegen en draagt het bij aan wat goed en mooi is aan de wereld.

Monkeyglasses bij Optiek Léon

Ook Optiek Léon vindt duurzaamheid belangrijk. We kennen de brillenindustrie van binnenuit en zien dat er veel anders, beter kan. Monkeyglasses is wat dat betreft absoluut een inspiratiebron. Geldt dat ook voor u? Bekijk deze mooie monturen en laat u overtuigen!