Dick Moby

Dick Moby

Dick Moby is een Nederlands brillenmerk, met als thuisbasis Amsterdam. Oprichters Tim Holland en Robbert Wefers-Bettink gaat geen zee te hoog. Letterlijk, want allebei zijn ze ervaren surfers. Maar ook in figuurlijke zin zijn ze ambitieus. Duurzaamheid is voor Tim en Robbert een belangrijk thema, dus zijn ze bij de ontwikkeling van hun eigen brillen heel zorgvuldig te werk gegaan. Details doen ertoe, dat weten ze bij Dick Moby als geen ander. Ook over de brillenkoker en het poetsdoekje is nagedacht…

 

Dick Moby: duurzaamheid als baken

Wie surft, heeft iets met de zee, dat spreekt voor zich. De zee is machtig en avontuurlijk, maar de zee is ook kwetsbaar. Plastic dat achteloos wordt weggegooid, omdat het geen waarde meer heeft, is nog voor duizenden jaren aanwezig in de wereldzeeën. De brillen van Dick Moby laten zien dat het ook anders kan. Een kwalitatief product wordt niet achteloos weggegooid, dat is één; duurzame productie, dat is twee; mocht een bril van Dick Moby toch zoek raken: het materiaal is afbreekbaar, dat is drie. En het mooie is: daar stopt het niet, Dick Moby gaat verder!

 

Dick Moby bij Optiek Léon

Voor Optiek Léon is de zee natuurlijk nooit ver weg, in Anna Paulowna hebben we zelfs twee zeeën in onze achtertuin. De idealen van Dick Moby passen bij onze manier van werken: zorgvuldig, met oog voor kwaliteit, omdat kwaliteit duurzaam is. Kom eens langs in onze winkels en vraag naar Dick Moby, dan vertellen we u graag wat deze brillen bijzonder maakt.