Silhouette

Silhouette

De monturen van Silhouette munten uit in strakke verfijning. Het zijn ontwerpen waar een sierlijke, fijne lijn in zit, licht en open, zeer stijlvol en verzorgd. Bekijk de brillen van Silhouette in de winkel van Optiek Léon!

Stijl volgens Silhouette

De brillen van Silhouette zijn ontzettend herkenbaar: veel glas, lichte materialen, een klare lijn, alles met een verfijnde uitstraling. Uit de ontwerpen spreekt oog voor detail en gevoel voor stijl. Bijzonder is dat veel monturen zonder scharniertje ontworpen zijn, wat onderstreept hoezeer het ontwerp als één geheel is opgevat. De basis van Silhouette ligt in Oostenrijk en met dat in gedachten kunnen we in deze designs wel wat Weense klasse vermoeden. Stijlvol en zeker, verlicht en vertrouwd: zo voelt Silhouette.

Silhouette bij Optiek Léon

De monturen van Silhouette zijn geliefd omdat ze goed gecombineerd kunnen worden met uiteenlopende kledingstijlen. Goede kans dat ook uw outfit alleen maar mooier wordt met een bril van Silhouette erboven. En als dat nou niet zo is… Dan hebben we bij Optiek Léon nog heel veel andere merken in huis om de perfecte match te maken. Bekijk onze collectie in onze winkel in Anna Paulowna en laat u inspireren door de elegante designs van Silhouette!