Rodenstock

Rodenstock

Klassieke kwaliteit, tijdloze elegantie: Rodenstock is een merk met een robuuste reputatie. Dit Duitse merk gaat dan ook al even mee, de geschiedenis van Rodenstock gaat terug tot 1877. Tijd genoeg om alle fijne kneepjes van het vak te leren en dat is dan ook gelukt. Optiek Léon laat u graag zien wat er zo goed is aan de monturen van Rodenstock.

Rodenstock: tijdloos elegant

Een bril dragen we dagelijks, in verschillende seizoenen, bij verschillende outfits en tijdens verschillende gelegenheden. Een goed montuur staat altijd, blijft altijd spreken en overtuigt in
alle omstandigheden. Dat weten ze bij Rodenstock als geen ander. Of het nu „Duitse degelijkheid” is of toch gewoon de eigenzinnigheid van Rodenstock zelf, steeds weer passen deze monturen prachtig en zijn ze dus echt „tijdloos elegant”.

Rodenstock bij Optiek Léon

De combinatie van klasse en kwaliteit waar Rodenstock zo op inzet spreekt ons bij Optiek Léon zeker aan, want dat is ook precies waar wij ons sterk voor maken. Een bril moet goed kijken, een bril moet goed zitten, maar een bril moet er ook bij iedere gelegenheid goed uitzien. Het maakt dus niet eens uit wanneer u bij ons binnen komt lopen, met Rodenstock hebben we altijd de ideale bril in huis!