Blackfin

Blackfin

Titanium uit Italië, dat is Blackfin. En zoals titanium staat voor sterk en vederlicht, daar staat Italië voor stijl en enthousiasme. Zeker herkent u dat terug in de monturen van Blackfin. Kom langs bij Optiek Léon en ervaar het comfort, zie de stijl, leer Blackfin kennen!

Blackfin sterk & stijlvol

Als Nederlanders herkennen de brillen van Blackfin als echt Italiaans design, maar een Italiaan zou misschien zelfs kunnen aanwijzen waar Blackfin precies vandaan komt: uit de koele bergen, de Dolomieten. Want deze monturen vallen ook op door hun beheerste, strakke ontwerp, waar het materiaal – oersterk titanium – goed in naar voren komt. Bij Blackfin mag het titanium gezien worden, zoals je in de Dolomieten de rotswanden ziet en de frisse berglucht ruikt.

Blackfin bij Optiek Léon

Licht en comfortabel, zo voelt een montuur van Blackfin op uw neus. We merken het altijd als we een bril van Blackfin aan een klant aanreiken: zo licht, dat voelt direct bijzonder. Het lichte gewicht is natuurlijk de grootste troef van titanium. Daarnaast is titanium erg geschikt voor wie allergisch is voor verschillende soorten metaal. Wie titanium draagt, wil vaak opnieuw een montuur van titanium; wie Blackfin draagt, blijft graag bij Blackfin. Bij Optiek Léon begrijpen we dat helemaal!