Yellows Plus

Yellows Plus

Tijdloos maar niet voorzichtig: de monturen van Yellows Plus zijn uitgesproken en speels, maar ook nuchter en wars van de waan van de dag. De uitgekiende ontwerpen van designer Toshiaki Yamagishi en het robuuste titanium maken van deze monturen echt iets bijzonders. Kom ze passen bij Optiek Léon!

Yellows Plus: unieke brillen uit Japan

Toshiaki Yamagashi – dat klinkt Japans en dat is het ook. Deze eigenzinnige Japanse brillenontwerper laat zijn oprechte passie voor het ambacht samenvloeien met zijn nuchtere ideeën over stijl en design. Zijn monturen zijn een schitterend staaltje handwerk waaruit veel liefde voor het vak spreekt en zeker ook liefde voor het materiaal: oersterk titanium, waar Japan bekend om staat. In ieder detail is de hand van Toshiaki Yamagashi herkenbaar, dit zijn echt brillen om even de tijd voor te nemen.

Yellows Plus in de Polder

Japanse brillen, met een Japanse filosofie en vervaardigd in een Japanse traditie – is dat niet wat exotisch voor de Polder? Zeker niet! Want juist die nuchterheid, die nadruk op het tijdloze van een goed ontwerp, past helemaal bij ons. Yellows Plus is dan ook een merk dat we bij Optiek Léon met veel plezier aan u voorstellen. Bij ons ervaart u het comfort van een ontwerp dat prachtig in balans is – het komt van ver maar voelt vertrouwd.